Jewellery for animals

Home   »   Amber articles   »   Jewellery   »   Jewellery for animals   »  M dydžio karoliai šuniukams ir kačiukams SUMB

M dydžio karoliai šuniukams ir kačiukams SUMB

Prekės kodas: SUMB

Įveskite prekės kiekį

Kiekis Kaina
5.79 EUR

Prekės statistinė informacija

Kiekis sandėlyje Nupirkta
5 0

Norite daugiau ir pigiau?

Susisiekite: Amberdog.cat@gmail.com

 Dydis: M universalus (22-40cm);

Spalva: Balta;

Apsaugo nuo blusų, erkių ir puiki puošmena.

Gintaras – sakai, kurių sudėtyje yra tam tikrų aromatinių medžiagų, kurios skleidžia sakų bei dervų kvapą. Kai augintinis nešioja šį vėrinį, dėl plauko ir gintaro trinties šis specifinis, žmogui nejuntamas kvapas pasklinda po visą jo kailį. Ir būtent šis, po visą kailį pasklidęs sakų bei dervų aromatas atbaido erkes bei blusas.
 
Antrasis gintaro veiksmingumo būdas yra jo elektrostatinės savybės. Gintarui trinantis į kailį susidaro statinis elektros krūvis, kuris, kaip ir prieš tai minėtas aromatas, yra labai atgrasus erkėms bei blusoms.
 
Taigi - kuo ilgiau Jūsų augintis dėvi vėrinį, tuo veiksmingesnis ir naudingesnis šis tampa. Tam, kad vėrinys įgautų maksimalų veiksmingumą, dažniausiai reikia tik 3 savaičių.
 
Be to, gintaras padeda ir nuo įvairiausių ligų. Jis gydo virškinamojo trakto sutrikimus, kvėpavimo takų susirgimus, peršalimo ligas. Kartais ne visada pastebime, kad mūsų augintinis blogai jaučiasi, bet ant kakliuko uždėti apsaugą - galime visuomet!